Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Inteligentni plastelin - Moder

Inteligentni plastelin - Moder

Prijetna in pomirjujoča modra barva bo pregnala stran vse vaše skrbi, ko boste med prsti gnetli plastelin in iz njega oblikovali različne reči.

Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi fizikalnimi lastnostmi. Lahko ga gnetete, oblikujete, trgate kot papir, razbijete kot steklo in iz njega naredite okroglo skokico, ki se bo odbijala nekaj metrov visoko.

Pametni plastelin je namreč narejen iz snovi, ki spreminja lastnosti glede nas količino sile, ki deluje nanj. Če ga pustite pri miru, se bo obnašal kot visoko viskozna tekočina in se bo sčasoma povsem razlezel v »lužico«. Iz podobnega razloga se bo tudi razvlekel do čisto tanke nitke, če ga boste nežno vlekli narazen. A več sile kot boste uporabili, bolj se vam bo upiral, saj se bo vedel kot elastična snov, ki se tudi odbija, če jo vržete ob tla. Najbolj presenetljivo pa je, da se bo plastelin, ki se je še nekaj trenutkov prej vlekel kot med, razbil kot steklo, če ga boste močno udarili s topim predmetom. Pri tem se bo obnašal kot povsem rigidno telo.

Pametni plastelin nima nobenega neprijetnega vonja, ne bo se vam izsušil in ne bo vam puščal madežev na površinah ali rokah. Plastelin je povsem varen, saj ne vsebuje nobenih toksičnih ali alergenih snovi.

Uporabljate ga lahko kot pripomoček za sproščanje stresa, za kreativno izdelovanje podob ali pa zgolj za očaranje prijateljev, ki česa podobnega gotovo še niso videli!


Opozorilo:
Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj vsebuje majhne delčke, ki predstavljajo nevarnost zadušitve. Ni strupen.

Masa: 80g

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Brezplačno pošiljanje

Brezplačno vam pošljemo vsa naročila nad 40€ v Slovenijo.

  • Ogledov: 381
  • Šifra: Inteligentni Plastelin Moder
  • Razpoložljivost: Na zalogi
1 Product(s) Sold
  • 10.95€
  • Brez DDV: 8.98€