Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Rubik

Prikaži:
Razvrsti po:
Rubik Tangle -20%

Rubik Tangle

Devet Rubik Tangle pološčic, ki jih je potrebno zložiti v kvadrat 3x3 vam bo dalo misliti, ko jih boste hoteli sestaviti tako, da se vrvi logično nadaljujejo ena v drugo. Pološčice so obarvane na obeh straneh s čimer dobite dve uganki. Vendar bo že r..

9.80€ 7.84€ Brez DDV: 6.43€

Rubikova igra Cage Novo

Rubikova igra Cage

Rubikova igra Cage je namenjena do 4 igralcem, ki tekmujejo kdo bo prej dobil tri kocke iste barve v vrsto. Poznate 3 v vrsto?Da boste to na prvi pogled enostavno igro osvojili pa bo potrebno veliko načrtovanja in veščin.Kocko namreč obračate in vrti..

24.50€ Brez DDV: 20.08€

Rubikova kača - Rubiks Twist - Modro Bela Original

Rubikova kača Twist je sestavljena iz geomatriskih likov prizme. Združeni so tako, da jih ne morete razstaviti. Lahko pa iz kače sestavite ravno linijo, laboda, kroglo, žirafo, kobro, kužka, mačko in še mnogo drugih likov. Pravi izziv za stare in mla..

19.90€ Brez DDV: 16.31€

Rubikova kocka - Mirror

Rubikova kocka, kot je še niste videli. Primerna za tiste, ki so že osvojili običajno Rubikovo kocko in potrebujejo izziv, za svoje možgane.Bolj, ko jo boste vrteli, bolj zanimiv bo njen izgled. Rešitev pa vsekakor ni preprosta. Tu bo treba namreč ra..

14.90€ Brez DDV: 12.21€

Rubikova kocka - Orbit Novo

Rubikova kocka - Orbit

Rubikova kocka Orbit.  je nova Rubikova uganka, ki pa je nekoliko drugačna od ostalih Rubik kock.Najprej vam v oči stopijo barve, ki so značilne za Rubik proizvode.Ne glede na to koliko časa boste Orbit vrteli, bo zadovoljstvo ob rešitvi neizmer..

11.99€ Brez DDV: 9.83€

Rubikova kocka 2x2x2 - NEW Original

Torej ste se odločili med vsemi miselnimi igrami reševati Rubikovo kocko 2x2, ki ni tako težak oreh, kot Rubikova kocka 3x3?Čeprav ni oreh je pa lešnik in še vedno se bo treba potruditi.Najnovejši izdelek ima le malo skupnega s prvo kocko 2x2, ki se ..

14.90€ Brez DDV: 12.21€

Rubikova kocka 2x2x4 Tower - Original

Rubikova kocka 2x2x4 je znameniti Tower (stolp).Že poznate algoritme in sistem reševanja ali še čakate na ta zanimiv izziv? OPOZORILO! Artikel ni primeren za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali p..

9.80€ Brez DDV: 8.03€

Rubikova kocka 360

Rubik`s 360 je zanimiv izdelek podjetja Rubik. Sestavljen je iz treh krogel od katerih ima zunanja predele kamor je potrebno spraviti notranje krogice.Le te imajo težko pot do cilja saj je potrebno veliko potrpljenja, mirne roke in izpiljene tehnike...

14.99€ Brez DDV: 12.29€

Rubikova kocka 3x3x3 - Original Madžarska

Še vedno aktualna in zanimiva. Za darilo, popotovanja in seveda kot izziv. Poznate vse trike in uganke, ki jih skriva ali boste šele začeli z odkrivanjem?Gre za original Rubikovo kocko, ki jo še vedno idelujejo na Madžarskem tako, kot v 80 letih. Koc..

13.80€ Brez DDV: 11.31€

Rubikova kocka 3x3x3 BLIND - NEW Original Hexa

Original Rubik kocka, ki je namenjena SLEPIM in SLABOVIDNIM se ponaša z izboljšanim mehanizmom, brez nalepk in s posebnimi ploščicami, ki omogočajo tudi slepim in slabovidnim sestavo in zlaganje te neverjetne miselne igre.Nov mehanizem, ki odlično se..

18.90€ Brez DDV: 15.49€

Rubikova kocka 3x3x3 DIY - Original

Popolnoma razstavljena Original Rubik 3x3 kocka. Vijake, vzmeti, pokrivne ploščice, nalepke in križ dobite posamezno. Iz elementov se sestavi Rubik 3x3 kocko ki ji sami nastavite trdoto, ki vam najbolj odgovarja.  Seveda jo lahko tudi podmažete ..

10.10€ Brez DDV: 8.28€

Rubikova kocka 3x3x3 Hexagonal - NEW Original

Prenovljena RUBIKova  kocka, ki vas bo navdušila.Nov mehanizem, ki preprečuje izpadanje delov in omogoča lahkotnejše vrtenje. Poleg tega pa so sedaj nalepke nadomestile plastične ploščice s čimer se znebimo problema odlepljenih ali poškodovanih ..

18.00€ Brez DDV: 14.75€

Rubikova kocka 4x4x4 - Original

Rubikova  kocka 4x4x4 ali Rubikovo maščevanje.Nova Rubikova  kocka 4x4x4 ime prenovljen mehanizem, zaradi česar se lepo vrti, seka kote in je pravo zadovoljstvo ob uporabi.Seveda priporočamo v uporabo nekomu, ki se je že seznanil z  Ru..

19.20€ Brez DDV: 15.74€

Rubikova kocka 5x5x5 - Original -25%

Rubikova kocka 5x5x5 - Original

Rubikova kocka 5x5x5 je nadaljevanje Rubikove kocke 4x4x4, ki je nadaljevanje Rubikove kocek 3x3x3ejTorej? - še več kombinacij, še večja miselna igra in še več možnosti. Za darilo, popotovanja in seveda kot izziv. Poznate vse trike in uganke, ki jih ..

33.80€ 25.35€ Brez DDV: 20.78€

Rubikova kocka Junior - Kužek -20%

Rubikova kocka Junior - Kužek

Rubikova kocka Junior - Kužek je odlična uganka za najmlajše od 3 let starosti naprej. Ravno prav zapletena, da bo zanimiva in dovolj enostavna, da ne bodo izgubili živcev in obupali. Kvaliteta izdelave je seveda primerna Rubik nivoju in vas ne..

14.99€ 12.00€ Brez DDV: 9.84€

Rubikova kocka Junior - Medved -20%

Rubikova kocka Junior - Medved

Rubikova kocka Junior - Medved je odlična uganka za najmlajše od 3 let starosti naprej. Ravno prav zapletena, da bo zanimiva in dovolj enostavna, da ne bodo izgubili živcev in obupali. Kvaliteta izdelave je seveda primerna Rubik nivoju in vas ..

14.99€ 12.00€ Brez DDV: 9.84€

Rubikova kocka Junior - Muca -20%

Rubikova kocka Junior - Muca

Rubikova kocka Junior - Muca je odlična uganka za najmlajše od 3 let starosti naprej. Ravno prav zapletena, da bo zanimiva in dovolj enostavna, da ne bodo izgubili živcev in obupali. Kvaliteta izdelave je seveda primerna Rubik nivoju in vas ne..

14.99€ 12.00€ Brez DDV: 9.84€

Rubikova kocka Junior - Zajček -20%

Rubikova kocka Junior - Zajček

Rubikova kocka Junior - Zajček je odlična uganka za najmlajše od 3 let starosti naprej. Ravno prav zapletena, da bo zanimiva in dovolj enostavna, da ne bodo izgubili živcev in obupali. Kvaliteta izdelave je seveda primerna Rubik nivoju in vas ..

14.99€ 12.00€ Brez DDV: 9.84€

Rubikova kocka Magic

Na prvi sliki je Rubik Magic kakor ga dobite ob nakupu. Prepletene ploščice z laksom vam omogočajo določene gibe. Cilj je sestaviti polje kot je na spodnji sliki.Veliko zabave in razmišljanja vam želimo! OPOZORILO! Artikel ni primeren za otr..

13.90€ Brez DDV: 11.39€

Rubikova kocka Master Magic

Na prvi sliki je Rubik Master Magic kakor ga dobite ob nakupu. Prepletene ploščice z laksom vam omogočajo določene gibe. Cilj je sestaviti polje kot je na spodnji sliki.Veliko zabave in razmišljanja vam želimo!Če je Rubik Magic nekoliko zapleten in z..

18.30€ Brez DDV: 15.00€

Rubikova kocka Void Cube - Original -30%

Rubikova kocka Void Cube - Original

Rubik Void Cube je podobna Rubikovi kocki 3x3x3 le, da nima sredine. Sestavljanje je zato nekoliko drugačno in še posebej zanimivo. Pri Rubiku so se res potrudili in naredili zelo kvaliteten izdelek. Drugačna in zanimiva uganka. Dobra predstavitev Ru..

16.99€ 11.89€ Brez DDV: 9.75€

Rubikova kocka Triamid

Rubiks Triamid  je trikotna Rubikova uganka. skriva dva izdelka v eni igri. Obstaja 10 posameznih kosov, štirje priključki in štiri barvne strani, ki jih je treba rešiti. Ena od značilnosti, ki pri Rubikovem Triamidu otežujejo rešitev, je de..

15.99€ Brez DDV: 13.11€