Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Think Fun

Prikaži:
Razvrsti po:
Daily Puzzle - 365 ugank -21%

Daily Puzzle - 365 ugank

Daily puzzle je zanimiva sestavljanka, kjer morate za vsak dan v letu sestaviti pravo kombinacijo ploščic tako za mesec kot dan v mesecu.365 ugank v eni, torej.Proizvajalec priporoča za starejše od 8 let. Mi pa po preizkusu svetujemo 15+ let, saj uga..

12.50€ 9.90€ Brez DDV: 8.11€

Think Fun AMaze

Tradicionalno so Think Fun izdelki nadvse zanimivi in domiselni.Seveda smo si tudi sami rekli, da reševanje labirinta nikoli ni bila zahtevna operacija in da je to verjetno le za najmlajše uporabnike. In kako smo se motili. Takoj smo začeli z naj..

17.50€ Brez DDV: 14.34€

Think Fun Laser Maze

Think Funova logična igra Laser Maze. Od laserskega žarka pa do ciljne figure razporedite odbojna stekla in prizme tako, da bo končna figura zasvetila.potrebno bo veliko možganske moči in na koncu tudi potrpljenja, če želite rešiti vseh 60 izzivov, k..

34.50€ Brez DDV: 28.28€

Think Fun Rush Hour

Think Fun Rush Hour je logična igra, kjer morate svoje vozilo pripeljati iz prometne gneče.V paketu je potovalna vrečka, igralno polje, vozila in 40 igralnih kart z izzivi. Da je igra primerna tudi za maljše igralce so izzivi razporejeni po težavnost..

24.50€ Brez DDV: 20.08€

Think Fun Solitaire Chess

Think Fun je izdelal logično igro Solitaire Chess. Po principu šaha je potrebno odstraniti figure z polja tako, da vam na koncu ostane le ena. Vendar pa vedno, ko premaknete figuro mora le ta odstraniti eno od ostalih figur in ne sme priti na prazno ..

24.00€ Brez DDV: 19.67€

Think Fun Square by Square

Sqare by Square je logična sestavljanka od podjetja Think Fun. Postave vse like v okvir brez, da vam kateri ostane. Priloženih je  60 izzivov od najlažjega do zelo zapletenih. Na ploščicah je narisano kako prve like postavite in na vas je, da v ..

19.48€ Brez DDV: 15.96€