Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Think Fun AMaze

Think Fun AMaze

Tradicionalno so Think Fun izdelki nadvse zanimivi in domiselni.

Seveda smo si tudi sami rekli, da reševanje labirinta nikoli ni bila zahtevna operacija in da je to verjetno le za najmlajše uporabnike. In kako smo se motili. Takoj smo začeli z najtežjo stopnjo in hitro ugotovili, da zadeva sploh ni rešljiva. Napaka v proizvodu je bila tako očitna.
A ko smo prebrali navodilo, smo ugotovili, da ima priloženo pisalo svoj namen in je potrebno z njim premikate polja, ki nam odprejo nove poti. S tem dobi igra popolnoma nove razsežnosti.

Kako igrati: S svinčnikom ves čas drsite po podlagi z željo, prispeti od začetka do cilja. Ko naletite na oviro z rdečo črtico jo lahko potisnete in premaknete, da si osvobodite pot. Seveda pa, ko ste rdečo črtico premaknili se labirint spremni.

Igra je odlična za predvidevanje, logično razmišljanje, samozaupanje in na koncu tudi za ročne spretnosti. Mlajši jo ljubijo ravno zato, ker jih kar vleče k novi in novi stopnji reševanja.

Za 8+ let.

Pozor! Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let, ker lahko vsebuje majhne delce, ki jih otrok lahko pogoltne.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Brezplačna dostava v Slovenijo za naročila nad 40,- €

  • Proizvajalec: Think Fun
  • Šifra: TF Amaze
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 17.50€
  • Brez DDV: 14.34€

Oznake: Thimk Fun AMaze labirint zahtevna drugačna predvidevanje logično razmišljanje