Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Barvne iluzije

Barvne iluzije

Barvne iluzije nudijo čudovit vizualni učinek, saj spreminjajo odtenke glede na kot svetlobe. Dobro zgledajo že pod navadnimi lučmi, do pravega izraza pa pridejo, ko se z njimi igrate na soncu.

Prikaži:
Razvrsti po:

Inteligentni plastelin - Lava

Ni se vam treba bati, da bi se opekli s tem plastelinom, kljub temu, da rdeči, bakreni in rubi odtenki spominjajo na vročo magmo, ki se preteka med vašimi prsti. Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi fizikalnimi lastnostmi. Lahk..

12.95€ Brez DDV: 10.61€

Inteligentni plastelin - Naftni madež

V tem plastelinu, ki spominja naftni madež, se prelivajo zelena, zlata, srebrna in modra barva. Kakor koli ga obrnete in gnetete, vsakič ga boste videli v drugačnih odtenkih. Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi fizikalnimi las..

12.95€ Brez DDV: 10.61€

Inteligentni Plastelin - Skarabej

Barve tega plastelina se prelivajo od modre in vijolične do rdeče in bakrene. Njegove svetleče barve spominjajo na hrošča skarabeja, ki je bil v starem Egiptu simbol sončnega boga Reja. Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi ..

12.95€ Brez DDV: 10.61€