Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Sveti v temi

Sveti v temi

Tema nikoli več ne bo ovira za igro s plastelinom. Če te plasteline pustite pod lučjo, bodo v temi žareli – vsak v svoji barvi.
Najboljši efekt pa se naredi z UV lučko.

Prikaži:
Razvrsti po:

Inteligentni Plastelin Avra

Inteligentni Plastelin, ki je občutljiv na UV svetlobo Avra vas bo očaral s svetilnostjo v temi in seveda neverjetnimi lastnostmi. Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi fizikalnimi lastnostmi. Lahko ga gnetete, oblikujete, trgat..

12.95€ Brez DDV: 10.61€

Inteligentni Plastelin Ion

Inteligentni Plastelin, ki je občutljiv na UV svetlobo Ion vas bo očaral s svetilnostjo v temi in seveda neverjetnimi lastnostmi. Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi fizikalnimi lastnostmi. Lahko ga gnetete, oblikujete, trgate..

12.95€ Brez DDV: 10.61€

Inteligentni Plastelin Jantar

Inteligentni Plastelin, ki je občutljiv na UV svetlobo Jantar vas bo očaral s svetilnostjo v temi in seveda neverjetnimi lastnostmi. Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi fizikalnimi lastnostmi. Lahko ga gnetete, oblikujete, trg..

12.95€ Brez DDV: 10.61€

Inteligentni Plastelin Kripton

Inteligentni Plastelin, ki je občutljiv na UV svetlobo Kripton vas bo očaral s svetilnostjo v temi in seveda neverjetnimi lastnostmi. Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi fizikalnimi lastnostmi. Lahko ga gnetete, oblikujete, tr..

12.95€ Brez DDV: 10.61€

Inteligentni Plastelin UV lučka

Za Inteligentni Plastelin, ki je občutljiv na UV svetlobo vam bo ta lučka popestrila dogajanje in odzivnost samegaplastelina...

5.50€ Brez DDV: 4.51€