Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

3x3

3x3

Prikaži:
Razvrsti po:

Rubikova kocka - Mirror

Rubikova kocka, kot je še niste videli. Primerna za tiste, ki so že osvojili običajno Rubikovo kocko in potrebujejo izziv, za svoje možgane.Bolj, ko jo boste vrteli, bolj zanimiv bo njen izgled. Rešitev pa vsekakor ni preprosta. Tu bo treba namreč ra..

14.90€ Brez DDV: 12.21€

Rubikova kocka 3x3x3 - Original Madžarska

Še vedno aktualna in zanimiva. Za darilo, popotovanja in seveda kot izziv. Poznate vse trike in uganke, ki jih skriva ali boste šele začeli z odkrivanjem?Gre za original Rubikovo kocko, ki jo še vedno idelujejo na Madžarskem tako, kot v 80 letih. Koc..

13.80€ Brez DDV: 11.31€

Rubikova kocka 3x3x3 BLIND - NEW Original Hexa

Original Rubik kocka, ki je namenjena SLEPIM in SLABOVIDNIM se ponaša z izboljšanim mehanizmom, brez nalepk in s posebnimi ploščicami, ki omogočajo tudi slepim in slabovidnim sestavo in zlaganje te neverjetne miselne igre.Nov mehanizem, ki odlično se..

18.90€ Brez DDV: 15.49€

Rubikova kocka 3x3x3 DIY - Original

Popolnoma razstavljena Original Rubik 3x3 kocka. Vijake, vzmeti, pokrivne ploščice, nalepke in križ dobite posamezno. Iz elementov se sestavi Rubik 3x3 kocko ki ji sami nastavite trdoto, ki vam najbolj odgovarja.  Seveda jo lahko tudi podmažete ..

10.10€ Brez DDV: 8.28€

Rubikova kocka 3x3x3 Hexagonal - NEW Original

Prenovljena RUBIKova  kocka, ki vas bo navdušila.Nov mehanizem, ki preprečuje izpadanje delov in omogoča lahkotnejše vrtenje. Poleg tega pa so sedaj nalepke nadomestile plastične ploščice s čimer se znebimo problema odlepljenih ali poškodovanih ..

18.00€ Brez DDV: 14.75€