Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Pogoji dostave

Podjetje Znalček.si, Boštjan Šnuderl s.p., Rovšnikova 8, 1000 Ljubljana   uporablja dostavno službo GLS ali Pošto Slovenije.

Prednostno uporabljamo dostavo preko podjetja GLS, saj je strošek za kupca nižji. Pošta Slovenije namreč računa provizijo pri prevzemu paketa z odkupnino, kar pomeni, da vedno plačate več, kot je znesek, ki smo vam ga sporočili ob nakupu. Prosimo, da dejaske stroške za Poslovni paket preverite na spletni strani Pošte Slovenije, saj se občasno spreminjajo.
DOBAVNI ROK:
Ponudnik se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Blago ki je na zalogi, ima rok dobave 2-3 delovne dni.
Blago, ki ga ni na zalogi je možno naročiti po elektronski pošti ali telefonu, v tem primeru je rok dobave po dogovoru. Po oddaji naročila prejme naročnik obvestilo po elektronski pošti o oddanem naročilu, ki vsebuje informacijo o vsebini naročila in načinu plačila.
V obvestilu so navedeni tudi kontaktni podatki ponudnika, na katere se lahko naročnik obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom. Način dostave je paketna dostava, kar pomeni, da bo naročilo dostavljeno že naslednji dan ob prejemu obvestila, da je blago pripravljena za odpremo.V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo.

Stroški pakiranja in poštnine znašajo 3.95 EUR (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa). Pri nakupu nad 40€ je poštnina v Sloveniji brezplačna.

NAČINI PLAČILA

Plačilo po povzetju. Naročilo plačate dostavljalcu, ko vam le ta dostavi naročeno blago.
Plačilo popredračunu: Na vaš e-mail naslov prejmete predračun,katerega vrednost nakažete na naš TRR. V polje sklic navedete številko naročila.