Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Osnovne barve

Osnovne barve
Če imate radi preprostost, so te plastelini pravi za vas. Na voljo so v različnih osnovnih barvah, ki jih lahko tudi mešate med seboj in tako ustvarjate nove barve.
Prikaži:
Razvrsti po:

Inteligentni plastelin - Črn

Plastelin, črn kot noč. Za vse, ki ne marate živih barv! Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi fizikalnimi lastnostmi. Lahko ga gnetete, oblikujete, trgate kot papir, razbijete kot steklo in iz njega naredite okroglo skokico, ki..

10.95€ Brez DDV: 8.98€

Inteligentni plastelin - Fuksija

Prijetna roza barva tega plastelina, ki spominja na čigumi, je nadvse priljubljena med dekleti. Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi fizikalnimi lastnostmi. Lahko ga gnetete, oblikujete, trgate kot papir, razbijete kot steklo i..

10.95€ Brez DDV: 8.98€

Inteligentni plastelin - Moder

Prijetna in pomirjujoča modra barva bo pregnala stran vse vaše skrbi, ko boste med prsti gnetli plastelin in iz njega oblikovali različne reči. Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi fizikalnimi lastnostmi. Lahko ga gnetete, obli..

10.95€ Brez DDV: 8.98€

Inteligentni plastelin - Rdeč

Plastelin živo rdeče barve, ki vas bo zdramila in poživila!   Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi fizikalnimi lastnostmi. Lahko ga gnetete, oblikujete, trgate kot papir, razbijete kot steklo in iz njega naredite okroglo sk..

10.95€ Brez DDV: 8.98€

Inteligentni plastelin - vijoličast

Zasanjana violična barva tega plastelina nudi ravno pravšnje razvedrilo za med delom ali učenjem. Pametni plastelin je posebna masa s številnimi nenavadnimi fizikalnimi lastnostmi. Lahko ga gnetete, oblikujete, trgate kot papir, razbijete kot steklo..

10.95€ Brez DDV: 8.98€