Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Za najmlajše

Za najmlajše


Prikaži:
Razvrsti po:

Ključa

Simpatična ključa, ki ju lahko uporabljate za obesek in seveda kot miselno uganko. Najprej nas presuneta s svojo preprostostjo, a takoj zatem sledi problem, kako ju razdvojiti. Primerno tudi za tiste, ki se šele spuščajo v svet miselnih ugank. Odličn..

6.80€ Brez DDV: 5.57€

Podkvi

Med podkvama je jeklen obroč. Naj uporabimo še tako veliko silo se podkvi ne bosta ukrivili in spustili obroča iz objema. Nelogično razmišljanje in vztrajnost pomagata rešiti to uganko.Ena najbolj nelogičnih ugank, kar ste jih videli. Ob reševanju ve..

6.99€ Brez DDV: 5.73€

Set 4 ugank - Kids

Komplet štirih ugank za otroke je idealen uvod v uganke za otroke. Kot vemo odrasli preveč razmišljajo in komplicirajo. Zato lahko velikokrat otroci veliko hitreje rešijo uganke. Uganke so idealne za otroke od 6-12 leta starosti… in so verjetno preza..

19.80€ Brez DDV: 16.23€

Uganka Minska krogla

Kovinska kletka z minsko kroglo zgleda preprosta. Vendar ko jo boste reševali, ne pozabite upoštevati, da je bistvo včasih skrito očem. Ker veste, da je kroglo mogoče izvleči, brez uporabe sile, vas bo vsekakor pritegnila. Veliko sreče in potrpljenja..

6.80€ Brez DDV: 5.57€