Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Ostalo

Ostalo
Tu vas čakajo hitrostne kocke, nenavadne kocke čudnih oblik, ter material kot je silikonsko mazilo. Vse za navdušence nad reševanjem kock.
Prikaži:
Razvrsti po:
Eureka Twisting Rings -33%

Eureka Twisting Rings

Eureka Twisting rings je uganka ki ima več težavnostnih stopenj in je primerna tako za mlajše kot stareješe uporabnike.Na embalaži je opisanih 11 izzivov, ki si sledijo po težavnostni stopnji.Četudi ste izkušeni svetujemo, da se ugank lotite po stopn..

14.99€ 10.10€ Brez DDV: 8.28€

Rubikova kocka 2x2x4 Tower - Original

Rubikova kocka 2x2x4 je znameniti Tower (stolp).Že poznate algoritme in sistem reševanja ali še čakate na ta zanimiv izziv? OPOZORILO! Artikel ni primeren za otroke do 3 leta starosti. Majhni delci so nevarni, ker jih lahko vdihnejo ali p..

9.80€ Brez DDV: 8.03€

STAR CUBE

Kocka zvezda skriva dva izdelka v eni igri. znotraj kocke je skrita zvezda, ki se transformira v različne oblike. Kocka se pretvori v zvezdo in obratno.Zanimiva igra, ki vas bo zaposlila in presenečala. OPOZORILO! Artikel ni primeren za otro..

19.99€ Brez DDV: 16.39€