Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Steklenice

Steklenice


Prikaži:
Razvrsti po:
Kozarec -12%

Kozarec

Ne boste verjeli koliko kozarcev boste spili med tem, ko bodo drugi ugotavljali kako z dvema lesenima deloma povezanima z vrvico dvigniti kozarec z eno roko. Seveda se kozarca ne smete dotikati ali prijemati, v roki pa lahko držite le eno leseno pali..

9.00€ 7.90€ Brez DDV: 6.48€

Message in a Bottle -16%

Message in a Bottle

Izziv:Preberite sporočilo in ukrepajte TAKOJ!   :-)Napram internetu je to verjetno najpočasnejši način, da prenesete sporočilo. Odvijte vijak v steklenici in preberite sporočilo.Uganka le za najbolj hrabre reševalce saj, ko preberete sporoč..

11.99€ 10.10€ Brez DDV: 8.28€

Steklenica 4

Ta steklena uganka je zanimiva. Iz stekelnice je potrebno dobiti prstan, ki je na prvi pogled nemogoče zapleten oziroma nataknjen. Ko se lotimo nas prime, da bi kar nekako prijeli obroček in ga odstranili. A tako zlahka ne gre. Pri reševanju priporoč..

9.90€ Brez DDV: 8.11€

The Tube

Izziv:Odstranite rdečo kroglico iz uganke.Priloženo je navodilo, ki je nujno potrebno za rešitev uganke. Seveda smo preizkusili na vse možne načine in nam je uspelo rešiti uganko tudi na drug način. Sicer bolj po sreči, kot pameti.Z načrtom pa gre na..

11.99€ Brez DDV: 9.83€

Treasure Hunt

Izziv:Odstranite rdeči križ iz uganke.Ko pridete do križa dobite povezavo do resničnega iskanja zaklada!..

11.99€ Brez DDV: 9.83€