Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

XXL Kocka

XXL Kocka

XXL Kocka je uspešnica med ugankami. Tako zapletena, da bi jo privoščili le najboljšim matematikom in modrijanom. Iz masivnega lesa tehta skoraj 1,2 Kg in vsebuje 17 kvadrov in kock.
In ko boste te kvadre in kocke stresli iz škatlice se bodo v vaših možganih začeli odvijati različni preobrati. Najprej boste prepričani, da to ni nikakršen problem. Kasneje boste začeli računati ali je matematično sploh mogoče like volumensko zložiti v kocko. Na koncu pa bi nekateri radi kar goljufali in like prežagali.

Pri tej uganki vam bosta prišla prav tako matematika, predvidevanje, spretnost rok, kot potrpljenje in tehnika zlaganja.

Zagotovo ena najbolj zapletenih in hkrati nenavadnih ugank, kar ste jih videli.


Velikost ca: 110x120x120 mm

VREDNO OMEMBE: Obstaja več možnih rešitev te uganke. Vendar smo mi doslej našli le eno. V kolikor ugotovite nov način pravilne postavitve nam jo prosimo pošljite (lahko slikate ali narišete) in prislužili si boste 20% popust pri katerem koli od naslednjih nakupov za izdelke pod rubriko - Miselne uganke.
Popust lahko tudi podarite!
Žal pa bomo zaradi možnih zlorab upoštevali le rešitve, ki jih še nismo dobili.
Dobljene rešitve bomo ažurno dodajali na spodnjo povezavo za rešitve.


Rešitev te uganke lahko vidite na povezavi z geslom, ki ste ga dobili s kocko.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Brezplačna dostava v Slovenijo za naročila nad 40,- €

  • Proizvajalec: Acrobat
  • Šifra: sifra
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 27.40€
  • Brez DDV: 22.46€